Curățare în locație
Calitatea în CIP este esențială în industria produselor lactate. Eficiența este cheia atât în ceea ce privește rezultatele de curățare, cât și în ceea ce privește economia. Economia CIP este dictată de costuri și timp. Reducerea deșeurilor este extrem de importantă; este necesar un echipament de curățare, pompare și încălzire corect configurat și eficient pentru a obține lichidul de curățare corespunzător pentru a lucra pe suprafețe.
Optimizarea proceselor de prelucrare a laptelui
Curățenie superioară
LLANDYRNOG CREAMERY, Marea Britanie. Unul dintre cei mai mari procesatori de brânză tare din Marea Britanie a crescut eficiența operațiunilor sale de curățare a vaselor de lapte crud cu 35%, reducând în același timp consumul de apă cu 30%.
Bilele de curățare statice din șase silozuri de depozitare a laptelui crud au fost înlocuite cu capete de pulverizare rotative Alfa Laval Toftejorg Sani-Mega. Timpii de curățare au fost reduși de la o medie de 43 minute la 28 minute per siloz, iar standardele de curățenie s-au îmbunătățit semnificativ. Timpul de încălzire a rezervorului înainte de CIP a fost menținut.