Fierberea- provocări și soluții
Prepararea mustului
Producția lentă de must, consumul ridicat de energie, pierderea ingredientelor, consumul mare de apă și deteriorarea sunt câteva dintre problemele în producția și fermentarea mustului. Probleme obișnuite pentru care avem soluții extraordinare pentru a crește performanța fabricii de bere.
Provocare
- Oxidare în timpul zdrobirii și risc de învechire
Soluție
Rezultat
- Creșteți randamentul eliminând toate liniile de bere cu apă dezaerată
- Stabilitate îmbunătățită a aromei berii și termen de valabilitate
Whirlpool
Separarea sedimentului, peletizat sau hamei întreg din mustul dvs.
Provocare
- Pierdere de must și deșeuri considerabile de bere
- Transferul mare de solide în răcitorul de must poate cauza depunerilor
- Cost potențial ridicat de eliminare a deșeurilor de sediment
Rezultat
- Recuperați 99% din mustul pierdut altfel ca sediment, obținând mai multă bere
- Timp redus de rotire și consum mai mic de energie și apă
- Utilizare mai mare a hameiului din spălarea în contracurent a solidelor
- Eliminare redusă și murdărire/înfundare reduse în răcitorul de must
- Transformați sedimentul în produs secundar valoros
Răcirea mustului
Răciți mustul după fierbere.
Provocare
- Cost energetic ridicat
Rezultat
- Reducerea energiei de până la 40% prin reutilizarea energiei de la fierberea mustului pentru a încălzi preparatele ulterioare
Ghid rapid pentru producția de bere
Berea este considerată una dintre cele mai complexe băuturi fermentate datorită gustului, culorii, varietății și aromei sale. În plus, berea are o mare varietate de ingrediente, motiv pentru care este atât de complexă.