Sistem de concentrare Revos
Sistemul de concentrare Alfa Laval Revos™ utilizează tehnologia de osmoză inversă la presiune înaltă și la temperatură joasă pentru a îndepărta apa din bere, vin și cidru după fermentare pentru a produce un concentrat de calitate cu până la 22% alcool în volum (ABV). Când sunt rehidratate, au același gust, aromă, minerale și conținut de alcool ca produsul original.
Sistem compact, economic și eficient de concentrare a berii și a băuturilor
- Costuri de transport cu până la 80% mai mici datorită volumelor reduse de transport de concentrat pentru rehidratare la unitățile de ambalare în vrac
- Economisiți spațiu valoros la punctul de vânzare, cum ar fi baruri și restaurante, rehidratând concentratul numai în momentul servirii
- Păstrează aroma, savoarea, mineralele și conținutul de alcool al berii sau al băuturii originale datorită procesării la temperatură joasă
- Sistem extrem de versatil pentru concentrarea berii și a băuturilor
Creșteți stabilitatea berii și a băuturilor, reducând în același timp costurile de distribuție și transport cu sistemul de concentrare Alfa Laval Revos.
Modulul de concentrare Revos este un sistem de osmoză inversă cu două etape de înaltă presiune și temperatură joasă, capabil să concentreze băuturi alcoolice, inclusiv bere, vin și cidru. Produsul este răcit și, în prima etapă, pompat prin membrane brevetate înfășurate în spirală. La presiune ridicată, apa pătrunde prin membrane concentrând produsul, în timp ce rețin până la 22% alcool în volum. Proteinele, zaharurile, aromele și mineralele sunt reținute în bere și concentratul de băutură datorită structurii strânse a porilor membranelor. A doua etapă permite recuperarea și reținerea alcoolului și a aromelor care au scăpat în timpul primei etape de concentrare.
Produse
Testare pilot și închiriere de sisteme de concentrare a berii și a băuturilor
Testati sistemul de concentrare Alfa Laval Revos. Trimiteți opt butoaie de bere sau băutură la una dintre cele două locații de testare ale Alfa Laval (fie în SUA, fie în Danemarca) și participați la o testare la fața locului și la evaluarea performanței.
De asemenea, puteți închiria și testa o unitate la scară comercială pentru a determina debitul concentrat și calitatea produsului la locația dvs.
Service
Servicii pentru sistemul alimentar
Serviciile pentru sistemul alimentar Alfa Laval ajută la extinderea performanței sistemelor dumneavoastră alimentare prin maximizarea performanței proceselor dumneavoastră. Acest lucru vă permite să:
- Vă îmbunătățiți continuu operațiunile pentru a menține avantajul competitiv
- Vă concentrați pe timpul de funcționare, optimizare și disponibilitate
- Maximizați rentabilitatea investiției pe tot parcursul ciclului de viață al sistemelor dumneavoastră alimentare
Aplicații
Întrebări și răspunsuri despre sistemul de concentrare Revos
Găsiți aici răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre sistemul de concentrare a berii Revos.
Reducerea emisiilor de carbon - Aflați mai multe din cartea noastră tehnică
Cum pot fabricile de bere și unitățile de producție a băuturilor să-și reducă amprenta de carbon, făcând în același timp operațiunile mai eficiente? Reducerea emisiilor directe și indirecte joacă un rol important – de la achiziționarea de materii prime, energie electrică și producție până la ambalare, materiale și distribuție. Această carte tehnică se va concentra pe filtrarea membranei cu osmoză inversă (RO) pentru concentrația berii și a băuturilor ca o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor pentru producători de a reduce amprenta de carbon a lanțurilor de aprovizionare.