SB Micro Sample Port

Larg răspândit în industria berii, cea alimentară, a laptelui si a băuturilor, Portul prelevare probe Micro SB asigură eșantione aseptice și microbiologice reprezentative care pot fi luate în volume mici din rezervoare și conducte.

sb micro sample port left side 640x360

Prelevare aseptică pentru control microbiologic

Pentru asigurarea siguranței alimentare și a băuturii, portul eșantionului prezintă o construcție igienică simplă cu componente minime care fac prelevările de eșantioane foarte ușoare, convenabile și precise.

Montare versatilă

Montarea directă pe peretele tijei, peretele conductei sau capetele extrudate ale conductei fie în poziție verticală sau orizontală, face portul versatil și adecvat pentru o gamă largă de aplicații și furnizează flexibilitatea necesară pentru îndeplinirea cerințelor prelevării.

Ușor de curățat

Construcția igienică asigură igienă optimă pentru prelevarea reprezentativă. Când portul este plasat pe peretele rezervorului, capătul capacului care coincide cu peretele este automat spălat în timpul ciclului de rutină Cleaning-in-Place (CIP). Pentru minimizarea riscului de contaminare, este ușor să se sterilizeze restul capacului cu alcool înainte de prelevare.

Cum funcţionează:

Construcție

Ventilul micro-port constă într-o carcasă constuită ca o priză pentru sudarea directă în peretele rezervorului sau a conductei, un capac de cauciuc care este poziționat prin apăsarea unui șurub, un inel în formă de O-ring, lanț și un capac de închidere. Aceste tipuri diferite de prize sunt montate:

  • Priză, Tip T, este sudat într-un orificiu cu un diametru de 25 de mm în peretele rezervorului

  • Priză, Tip P, este sudat în peretele conductei și, ulterior este perforat într-un orificiu de 8 mm

  • Priză, Tip PC, este disponibil pentru sudarea în capetele extrudate ale conductei egal cu 1” precum DN25

Principiul de funcționare

Pentru a lua o mostră, deșurubați pur și simplu capacul de închidere și introduceți un ac hipodermic de un milimetru prin dopul de cauciuc.