2023-08-08 Știri

Concentrat de bere, o nouă generație de bere

Bere la halbă cu gust grozav din concentrat de bere? Există! Concentratul de bere este o nouă generație de bere și este la fel de gustos ca berea proaspătă la draft - asta dezvăluie testele de gust despre berea rehidratată din concentrat.

 

Bere la draft cu gust grozav din concentrat de bere? Există! Concentratul de bere este o nouă generație de bere și este la fel de gustos ca berea la draft - asta dezvăluie testele de gust despre berea rehidratată din concentrat. Sistemul de distribuție a berii draft Alfa Laval RevosTM oferă aceeași bere și băuturi cu gust deosebit din concentrat, reducând în același timp emisiile, consumul de apă și costurile energetice legate de producția și distribuția berii.

Alegeți între sistemele de distribuție a berii draft Revos pentru crame și sistemele mobile de dozatoare pentru draft Revos pentru cafenele, concerte sau evenimente sportive Ambele sunt dotate cu sisteme de monitorizare integrate pentru a asigura calitatea fiecărui pahar (temperatură, carbonatare, alcool în funcție de volum, debit).

Teste de gust la fabrica de bere

Experții au supus lager-ul european reconstituit dintr-un concentrat produs de Revos unei evaluări senzoriale aprofundate, cu gust, aromă și senzație gustativă printre criterii. Rezultatele testelor au evidențiat o similitudine a gustului între berea originală și berea rehidratată.

De până la șase ori mai eficient decât transportul obișnuit în vrac

Transportarea butoaielor și a altor containere în vrac către baruri, cafenele și restaurante necesită consum intensiv de combustibili fosili. Minimizarea costurilor de transport în vrac și a amprentei de carbon este o modalitate logică de a reduce impactul producătorilor de bere și al iubitorilor de bere asupra mediului.

Transportul concentratului este de până la șase ori mai eficient decât transportul berii și băuturilor obișnuite. Utilizarea dozatorului de draft Revos cu sistemul de concentrare Alfa Laval Revos ajută producătorii de bere, precum și barurile, cafenelele și restaurantele să reducă costurile de transport. De asemenea, îmbunătățește acreditările de sustenabilitate, reducând în același timp costurile și emisiile legate de ambalare, depozitare, transport maritim și refrigerare.

De ce să folosiți dozatorul de bere draft Revos?

Servirea concentratelor alcoolice și nealcoolice direct cu sistemul de distribuire a berii la draft Revos:

  • Puteți economisi mai mult de 20 EUR per hl la transportul butoaielor
  • Reduceți amprenta de CO2 a fabricilor de bere, a unităților de producție de băuturi și a unităților de servire, contribuind în același timp la îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate
  • Asigură calitatea folosind sistemul de monitorizare a dozării berii la draft Alfa Laval Revos

Managementul calității băuturilor

Sistemul de monitorizare a dozării berii la draft Revos asigură calitatea fiecărui draft. Sistemul de monitorizare oferă o imagine de ansamblu asupra concentrațiilor alcoolice și nealcoolice din berea la draft. O rețea wireless conectează unitățile de distribuție a berii la draft Revos la sistemul de control și transmite informații de calitate atât proprietarilor de bar, cât și de brand.

Revos blog post.png

Portofoliul Alfa Laval Revos

Sistemul de distribuție a berii la draft Revos face parte din portofoliul Alfa Laval Revos de concentrare a berii și a băuturilor, care include sistemul de concentrare Revos și sistemul de concentrare Revos cu dezalcoolizare și dearomatizare.

Etichete

Tot

Conţinut: